Teinitähti julkaisi taas rohkean herutuskuvansa netissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin viihdemaailmassa ruodittiin näyttävästi teinitähti Miley Cyrusin kotibileitä, joissa ikuistetussa kännykkävideossa hän poltti vesipiipussa salviaa, jolla on voimakkaita huumeidenkaltaisia vaikutuksia. 18-vuotias poppari on ollut lukuisia kertoja otsikoissa myös itse julkaisemiensa rohkeiden kuvien merkeissä.

Miley Cyrus aiheutti pahennusta jo 15-vuotiaana julkaisemalla itse alusvaatekuviaan verkossa. Neitokainen ei ole iän myötä suinkaan päässyt eroon tavastaan, ja nyt hänet nähdään taas uudessa kännykällä ikuistetussa rohkeassa kuvassa. Siinä Miley poseeraa paljastavissa alusvaatteissa pukuhuoneessaan. Hollywood Life -verkkojulkaisun ensimmäisenä julkaisemaan kuvasarjaan kuuluu myös kaksi muuta kuvaa, jotka löytyvät tästä.

Taannoin Miley Cyrus valittiin maailman huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Valinta ei ollut mikään kovin suuri yllätys, sillä laulajasta on vuotanut julkisuuteen tasaiseen tahtiin paljastavia valokuvia. Tuoreessa haastattelussa nuori tähti kommentoi ensimmäisen kerran myös vanhempiensa avioeroa.

Miley Cyrus