Teinitähti örvelsi umpikännissä alaikäisenä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin viihdemaailmassa ruodittiin näyttävästi teinitähti Miley Cyrusin kotibileitä, joissa ikuistetussa kännykkävideossa hän poltti vesipiipussa salviaa. 18-vuotias poppari on ollut lukuisia kertoja otsikoissa myös itse julkaisemiensa rohkeiden kuvien merkeissä.

Kerroimme viimeksi tänään kuinka 18-vuotias Miley Cyrus julkaisi itsestään verkossa uuden rohkean alusvaatekuvan. Päivän kohuotsikot eivät loppuneet kuitenkaan vielä siihen. Hetki sitten Yhdysvalloissa levisi nimittäin nettiin kuvia, joissa Miley nähdään poistumassa julkkisravintolasta umpikännissä. Neitokainen ei ollut pysyä jaloillaan ja häntä jouduttiin tukemaan. Kuvat aiheuttavat samalla ongelmia sekä Chateau Marmont -ravintolalle että popparille itselleen, sillä hän saa juoda laillisesti alkoholia vasta kolmen vuoden kuluttua.

Taannoin Miley Cyrus valittiin maailman huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Valinta ei ollut mikään kovin suuri yllätys, sillä laulajasta on vuotanut julkisuuteen tasaiseen tahtiin paljastavia valokuvia. Tuoreessa haastattelussa nuori tähti kommentoi ensimmäisen kerran myös vanhempiensa avioeroa.