Megasuosittu Lauri Tähkä & Elonkerjuu hajosi: ”En näe enää mahdollisuutta jatkaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien suosituimmista suomalaisista yhtyeistä, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, on yllättäen lopettanut toimintansa. Bändin jäsenet kertoivat hetki sitten yhtyeen verkkosivuilla saaneensa yllättäen seuraavanlaisen viestin asiasta suosikkiyhtyeensä laulajalta.

– Tauko on antanut hyvää etäisyyttä ja perspektiiviä touhuihimme ja olen tullut siihen tulokseen, etten nää enää mahdollisuutta jatkaa bändiä. En näe tällä hetkellä sitä laulun tekemisen intohimoa itsessäni, jolla on suoranainen yhteys bändisovituksiimme, keikkailuun, treenaamiseen, uuden kehittämiseen tai keksimiseen. Haluan tehdä jotakin muuta ja tähän touhuun mun takkini on tyhjä, laulaja Lauri Tähkä viestitti bänditovereilleen.

Näin ollen päätös yhtyeen hajoamisesta oli laulaja Lauri Tähkän, eli Jarkko Suon. Bändin muille jäsenille tieto tuli täydellisenä yllätyksenä. Tieto tuli varmasti järkytyksenä myös yhtyeen kymmenilletuhansille faneille, sillä yhtye palkittiin äskettäin jälleen kerran yleisöäänestyksen voittajan Emma-palkinnolla.