Penisten koot listattiin maittain – tulos ei imartele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten sukuelimien kokojen mittauksesta ja tulosten kansainvälisestä vertailusta on vuosien varrella kirjoitettu jonkin verran, mutta nyt aiheesta on saatu jälleen uutta tutkimustietoa, kun TargetMap-palvelu on julkaissut aiheesta havainnollisen maailmankartan.

Kartalta selviää värikoodien avulla missä maissa miehillä on keskimäärin suurimmat ja pienimmät penikset. Sen mukaan suurimmat varustukset ovat kongolaisilla miehillä, noin 17,93 senttiä. Heti perässä tulevat equadorilaiset, ghanalaiset ja kolumbialaiset miehet. Pienimmät varustukset löytyvät taas Etelä-Koreasta, jossa keskipituus on vain puolet kongolaisista, 9,66 senttiä. Häntäpäässä ovat myös kambodzalaiset, thaimaalaiset, intialaiset ja burmalaiset miehet.

Listauksen mukaan suomalaisten miesten varustus on keskimäärin 13,77 senttinen, eli millin kymmenesosan lyhyempi kuin virolaisilla. Suomi sijoittui listalla sijalle 85., mutta mukana eivät olleet aivan kaikki maat. Länsinaapurissamme Ruotsissa keskipituus oli 14,87 senttiä. Tarkempi kartta löytyy tästä linkistä.