Neuvokas kissa pelasti lemmikkikoiran hengen – katso video

Ohhoh! · Stara.fi

Kissat ja koirat katsotaan yleensä toistensa verivihollisiksi, mutta samassa perheessä varttuneina ne voivat olla toistensa parhaita ystäviä. Näin on ainakin amerikkalaisessa Paquetten perheessä, jossa kissa on nyt pelastanut perheen lemmikkikoiran hengen.

12-vuotias Lilly-niminen koira oli nimittäin joutua perheen talon takapihalla verenhimoisen kojootin ruokalistalle, kun kojootti hyökkäsi yllättäen koiran kimppuun. Perheen kissa kuitenkin huomasi tapahtuneen, ja ryntäsi noutamaan apua hyppimällä asunnon verkko-ovea vasten.

Isäntä Gary Paquette ihmetteli kissansa outoa käytöstä ja sen ansiosta huomasi toisen lemmikkinsä olevan pulassa. Tämän jälkeen isäntä ryntäsi karkottamaan kojootin pois. Koira oli ehtinyt saada useita puremia, mutta se tulee kuitenkin toipumaan iskusta. Jatkossa isäntä ei päästä koiraa ulos yksikseen.