Liika seksi vaatemainoksessa suututti ruotsalaiset – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Muutamien kansainvälisten vaatemerkkien mainoskampanjat ovat joutuneet vuosien varrella tyrmätyiksi niiden sisältämän liiallisen seksin tai naisia halventavien kuvien takia. Nyt tähän joukkoon on liittynyt myös vaatemerkki Jack & Jones.

Tanskalainen vaateketju on nimittäin joutunut hampaisiin Ruotsissa, koska sen mainoksessa on seksi selvässä pääosassa. Mainoksessa nähdään nimittäin uhkeita puolialastomia naisia harrastamassa intiimejä puuhia miesten kanssa. Lisäksi mainoksen ”emäntänä” toimiva povipommi jumppailee yhdessä puolipukeisten miesten kanssa.

Kuva: Jack & Jones

Asiasta kertoneen Dagens Media -julkaisun mukaan yhtiölle vaaditaan kansan parissa jopa boikottia. Todennäköisesti osa miehistä on kuitenkin hieman toista mieltä Jack & Jonesin mainoksen sisällöstä. Suomessa tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Markkinointi & Mainonta. Aivan äskettäin Suomessakin nähtiin Reebokin rohkea kampanja, jossa paljastelee televisiosta tuttu mallikaunotar. Saman merkin mainoksissa on alastomana poseerannut muiden muassa Talent-kaunotar Kelly Brook.