Kardashianin siskokset näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasikin viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria.

Nyt Kim ja hänen siskonsa Kourtney Kardashian on bongattu yhdessä illallisella. Los Angelesin Mr. Chow -ravintolassa oli mukana myös Scott Disick. Neitokaiset olivat tulossa Tom Fordin tapahtumasta, joten he olivat pukeutuneet tavallista näyttävämmin. Molempien asut paljastivatkin varsin paljon rintamusta.

Kim Kardashian nähtiin äskettäin Self-lehden haastattelussa, jossa hän kommentoi lehdistä lukemiaan perättömiä huhuja ja myönsi, että ei itsekään pidä ihailtua vartaloaan täydellisenä.

– Totta kai kamppailen joskus epävarmuuden kanssa. Rakastan syömistä, vaikka toivoisin että en rakastaisi. Pidän erityisesti herkuista. Voin myös myöntää sen, että reiteni hyllyvät ja että minulla on selluliittiä. Itsevarmuuteni kuitenkin paranee kun vietän aikaa kuntosalilla, Kim Kardashian kertoi Self-lehdelle.