Miley Cyrusista tehtiin ”pumpattava Barbara”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on saanut oman seksilelunsa, kun hänen nimellään on ryhdytty myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa.

Kyseessä on Finally Miley -niminen tuote, jonka nimi viittaa huippusuosittuun teinitähteen. Myös tuotteen pakkauksessa on hieman Mileyn näköinen tumma kaunotar. Pipedream Productsin johtajan mukaan puhallettava seksinukke on ollut jo loppuumyyty monista kaupoista.

Nyt tieto uudesta seksituotteesta on kantautunut jo Mileyn korviin ja hän on ymmärrettävästi raivoissaan tapahtuneesta. Hän uhkaa haastaa Pipedream Products -yhtiön oikeuteen, mutta yhtiö ei ole ainakaan vielä aikeissa vetää seksinukkea myynnistä. Johtaja kiisti saaneensa Cyrusin asianajajilta kieltovaatimusta asiassa.

Aiemmin vastaavia seksinukkeja on tehty monista muistakin tähdistä, sillä nuken esikuvaksi ovat päätyneet muiden muassa Lady Gaga, Beyonce, Kim Kardashian ja Pamela Anderson. Osa nukeista on poistettu myynnistä tähtien asianajajien vaatimuksesta.