Komediaklassikko saa jatkoa – Keanu Reeves tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien aikojen komediaklassikoihin lukeutuva Billin ja Tedin maailma -elokuva on saamassa uuden jatko-osan. Aikoinaan Wayne’s World -elokuvan esikuvana toimineen komediaelokuvan kolmas osa on parhaillaan työn alla.

Elokuvan tähtenä nähtiin aikoinaan Keanu Reeves, joka teki sittemmin menestyksekästä uraa muiden muassa Speed ja Matrix -elokuvien tähtenä. Ensimmäisen kerran Bill ja Ted seikkailivat vuonna 1989 ja toisen kerran 1991, eli kaksikymmentä vuotta sitten. Nyt seikkailu jatkuu.

Projektin paljastanut Keanu Reeves kertoi MTV News -ohjelmassa, että kolmannen elokuvan käsikirjoitus valmistuu kuuden viikon kuluttua. Hänen mukaansa elokuvaa on käsikirjoittamassa samoja henkilöitä kuin aikaisempiakin seikkailuja.