Yllätyskäänne: Suosikkinäyttelijä leikattiin Kauhea kankkunen -leffasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin maailman toiseksi hauskimmaksi komediaelokuvaksi rankattu Kauhea kankkunen saa pian jatkoa. Nyt on paljastunut, että elokuvasta on jätetty kokonaan pois erään suosikkinäyttelijän vierailu. Kaiken lisäksi tilalle otettiin toinen tuntemattomampi näyttelijävierailu.

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson kiinnitettiin cameo-rooliiin Kauhea kankkunen II -elokuvaan, mutta valkokankaalle päätyvässä lopullisessa versiossa häntä ei yllättäen kuitenkaan nähdä. Hänen kohtauksensa on nimittäin leikattu pois, ohjaaja Todd Phillips kertoi Variety-lehdelle.

Liam Neeson oli mukana Bangkokissa nähtävässä kohtauksessa, jossa hän näytteli tatuointitaiteilijaa. Kohtaus jouduttiin lopulta kuitenkin kuvaamaan uudelleen. Uusintakuvaus jouduttiin tekemään ilman Neesonia, sillä hän ei ehtinyt paikalle enää toistamiseen. Hänen tilalleen valittiin pikaisella aikataululla The Notebook -ohjaaja Nick Cassavetes.

Elokuvan toisen osan mainostraileri julkaistiin pari viikkoa sitten, mutta nyt se on ehditty jo kieltää, koska leffassa nähtävän apina esiintyi trailerissa liian seksuaalisesti. Pätkä oli peräisin kohtauksesta, jossa koko ryhmä istuu tuktukin kyydissä ja apina on harrastavinaan suuseksiä thaimaalaisen vanhuksen kanssa. Leffa saa ensi-iltansa 16. toukokuuta.