Miley Cyrus myös tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on saanut oman seksilelunsa, kun hänen nimellään on ryhdytty myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa. Nuori poppari ei ole kommentoinut asiaa virallisesti.

Viime viikolla Miley palasi Twitter-mikroblogiin pitkän tauon jälkeen. Aikoinaan hän sulki tilinsä, koska sieltä paljastui hänen yksityisiä asioitaan. Nyt hän on esitellyt blogissa valokuvan uudesta tatuoinnistaan, joka on hänelle jo viides. Rinnan vieressä oikeassa kyljessä olevan tatuoinnin esitteleminen paljasti samalla runsaasti myös paljasta pintaa.

Miley Cyrus

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.