Elisha Cuthbert pilaili 24-sarjan nolon käsikirjoituksen kustannuksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert poseerasi aikoinaan näyttävissä kuvissa Complex ja Maxim -lehdissä. Nykyisin vaalea näyttelijäkaunotar tähdittää suosittua Happy Endings -televisiosarjaa.

Nyt sarjan käsikirjoittajat ja Elisha Cuthbert ovat päässeet sivaltamaan rajusti 24-sarjan taannoista juonikuviota, jota pidetään yhtenä koko sarjan noloimmista hetkistä. Siinä Elishan roolihahmo Kim Bauer pakenee vankeudesta aavikolle ja kohtaa verenhimoisen puuman. Nyt 24-sarjan kohtaus on päässyt hauskalla tavalla mukaan Happy Endings -sarjan dialogiin. Katso video alta.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.