Kate Middletonin pikkusisko jätti morsiamen varjoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa juhlittiin tänään kuninkaallisia häitä, kun kuninkaallinen perhe sai iltapäivällä virallisesti uuden jäsenen Prinssi Williamin mentyä naimisiin Kate Middletonin kanssa. Hieman yllättäen otsikoissa on ollut hääparin lisäksi runsaasti myös morsiamen kaunis pikkusisko.

Kaasona toiminut 27-vuotias Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi hetkessä tähdeksi, kun hänet nähtiin saapumassa kirkkoon Sarah Burtonin suunnittelemassa upeassa valkoisessa asussa. Asun epäillään olleen kopio Cameron Diazin yllä aikoinaan Golden Globe -palkintogaalassa nähdystä iltapuvusta, mutta se ei ole mediahuomiota ainakaan vähentänyt.

Kymmenet lehdet ympäri maailmaa ovat tänään nostaneet Pippan kertaheitolla ihailluksi tähdeksi, joka on saanut myös lukuisia tämänkaltaisia omia artikkeleitaan lehdistössä. Pippa Middleton nousi siten kertaheitolla Britannian seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, ja jatkossa hän tulee olemaan siskonsa tavoin paparazzien tähtäimissä.