Prinsessa-elokuvan DVD myynyt kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arto Halosen ohjaama kotimainen Prinsessa-elokuva on ylittänyt DVD-myynnin kultarajan, eli 25.000 myytyä kappaletta. Tähän mennessä kansainvälisesti palkittua elokuvaa on myyty DVD:nä jo yli 43.900 kappaletta.

Elokuvateattereissa Prinsessa on kerännyt tähän mennessä jo yli 292.000 katsojaa. Prinsessa on kerännyt palkintoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vastikään elokuva palkittiin Grand Prixillä, eli parhaan elokuvan palkinnolla, Cape Winelands Film Festivalilla Etelä-Afrikassa. Viron Black Nights Film Festivaalilla Katja Küttner palkittiin parhaana naisnäyttelijättärenä.

Suomen näyttelijäliitto valitsi Küttnerin vuoden 2010 parhaaksi elokuvanäyttelijäksi Prinsessan roolistaan, mistä hän sai myös Jussi-palkinnon. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Arto Halosen ohella Pirjo Toikka ja Paavo Westerberg. DVD sisältää elokuvan lisäksi bonusmateriaalina mm. dokumentin, musiikkivideoita ja Making-of kuvagallerian.