Näin George Bush kuuli Osaman kuolemasta – katso parodia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa hämmästellään parhaillaan hallituksen väitteitä Osama Bin Ladenin kuolemasta, mutta salamannopeat koomikot ovat jo ehtineet tekemään ensimmäiset parodiansa aiheesta. Will Ferrellin tähdittämässä sketsissä nähdään miten Yhdysvaltojen entinen presidentti George Bush sai tietää terroristijohtajan kuolemasta.

Entinen presidentti nähdään antamassa kansalaisille Sizzler Steak Housesta käsin raporttia kuinka hänen pihamaataan vuosikausia terrorisoinut siiseli saatiin viimein pitkällisen seurannan jälkeen satimeen ja lopulta myös hengiltä. Bushin avustaja oli saanut tiedustelutoiminnalla tietoonsa pääsiiselin henkilöllisyyden ja siten myös pieneläimen piilopaikan. Tietojen avulla joukot tekivät iskun, jossa siiseli menehtyi.