Ihmisten ja eläinten välinen seksi kielletään lailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tullut viime vuosina julki useita tapauksia, joissa ihmiset ovat harrastaneet seksiä eläinten kanssa. Nyt eräs senaattori on suivaantunut moiseen touhuun ja tehnyt lakialoitteen eläinseksin kieltämiseksi.

Floridalainen senaattori Nan Rich on tehnyt lakialoitteen, joka kieltäisi Floridan osavaltiossa ihmisten ja eläinten välisen seksin. Hän teki aloitteen, koska viime aikoina on tullut julki useita tapauksia eläinseksistä. Eräs mies kuristi perheen lemmikkivuohen hengiltä harrastaessaan sen kanssa seksiä. Toinen mies oli ahdistellut seksuaalisesti hevosia.

Jatkossa moinen toiminta voi olla myös Floridassa rikollista, mikäli kuvernööri Rick Scott allekirjoittaa lakialoitteen ja se myöhemmin myös hyväksytään. Libanonissa miehet saavat harrastaa seksiä naaraseläinten kanssa, mutta uroseläinten kanssa seksin harrastamisesta voi saada kuolemantuomion.