Miley Cyrus julkaisi iPhonensa taustakuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuussa ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus sai oman seksilelunsa, kun hänen nimellään ryhdyttiin myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa. Rohkeista poseerauksistaan ja esiintymisasuistaan tunnettu teinitähti on saanut usein lasten vanhempien vihat niskoilleen liian seksikkäistä asuistaan.

Viime päivinä Miley on kuvattu useita kertoja nauttimassa lomastaan bikineissä. Nyt hän on kuitenkin julkaissut itse Twitter-blogissaan oman iPhone-kännykkänsä taustakuvan. Siinä Miley nähdään ilveilemässä yhdessä ystävänsä kanssa.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.