Kristiina Wheeler : Ihanaa

Singlet · Stara.fi

Kotimainen poptähti Kristiina Wheeler tuli alunperin vuonna 2005 tunnetuksi r&b-artistina, kun hänen mainio You’ll Be Gone -singlensä julkaistiin. Sittemmin Kristiinasta on tullut myös televisiotähti ja laulukieli vaihtui suomeksi. Nyt hän julkaisee uutta materiaalia.

Ensi syksynä Kristiina Wheeler julkaisee toistaiseksi vielä nimeä vailla olevan toisen albuminsa. Nyt levyltä julkaistaan ensimmäinen singlelohkaisu nimeltään Ihanaa. Kepeä popralli on raikas ja iloinen kesäbiisi, joka tarjoilee tunnelmia rauhallisesta tunnelmoinnista räväkämpään ja energiseen paahtoon.

Ensikuulemalta mieleen tuli, että tässä on varmasti jonkin kotimaisen kesäleffan tunnusbiisi. Kappaleen koukkuna toimii raikas ja iloista energiaa pursuava kertosäe. Loppupuolella käytetty vokooderi särähti korvaan parilla ensimmäisellä kuuntelukerralla, mutta niiden jälkeen se kuului jo kokonaisuuteen. Tässä taitaa olla yksi tulevan kesän soitetuimmista kotimaisista radioissa.

Pisteet 4/5