Baseball-tähden yli-inhimillinen koppi hämmentää

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on levinnyt erittäin nopeasti jo parin viikon ajan hämmentävä video, jossa baseball-tähti Evan Longoria pelastaa todennäköisesti uutisreportterin hengen ottamalla paljain käsin kiinni suoraan kohti lyödyn pallon.

Haastattelun tiimellyksessä taustalla oleva Tampa Bay Raysin pelaaja lyö pallon valtavalla nopeudella suoraan kohti toimittajan päätä, mutta Evan Longoria aistii pallon näkemättä sitä ja hän onnistuu ottamaan siitä yli-inhimillisen nopean kopin.

Tapaus on niin upea, että monet pitävät sitä huijauksena. Täyttä varmuutta videon todenperäisyydestä ei ole saatu, joten sitä pidetään ensisijaisesti huijauksena. Joka tapauksessa kyseessä on näyttävä video.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat