Arnold Schwarzeneggerin bilekutsu peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Uskottomuutensa vuoksi yleiseen epäsuosioon joutunut Arnold Schwarzenegger on nyt joutunut todella noloon tilanteeseen, sillä Universal Studios on peruuttanut hänen kutsunsa uuden teemapuiston avajaisiin. Schwarzeneggerin piti olla kunniavieraana Singaporeen avattavassa Universal Studios -puistossa, mutta nyt häntä ei enää halutakaan paikalle. E! Onlinen mukaan elokuvastudio on ilmoittanut peruneensa kutsun.

Viime viikolla aviottoman lapsen äidiksi epäitiin lentoemäntä Tammy Tousignantia, mutta tämä on nyt kiistänyt väitteet. Hänen 19-vuotias poikansa Tanner Tousignant näyttää kuitenkin erehdyttävän paljon Schwarzeneggerilta. Isyys tullaan tutkimaan DNA-testeillä.