Typeryyden huippu vai pelkkä vitsi? Lehti-ilmoitus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten sivistyksen taso ei välttämättä ole aina niin sanottua eurooppalaista tasoa, mitä seikkaa on saatu ihmetellä lukuisia kertoja muiden muassa nettivideoilla. Erityisesti maantiedossa amerikkalaiset ovat valovuosien päässä vaikkapa suomalaisista.

Verkossa leviää parhaillaan nopeasti pari vuotta vanha kuva lehtiartikkelista. Siinä vegetaristi antaa neuvoja metsästäjille, jotka tappavat ise oman ruokansa. Kirjoittajan mukaan heidänkin tulisi ostaa ruokansa kaupasta, jotta eläimet eivät kärsisi. Viesti on niin erikoinen, että sitä on epäilty myös vitsiksi tai sanomalehdessä julkaistuksi ”trolliksi”.

– Kaikille niille metsästäjille, jotka tappavat eläimiä ruoaksi; teidän pitäisi mennä kauppaan ja ostaa sieltä lihaa, joka tehtiin siellä missä eläimiä ei vahingoitettu, artikkelissa todetaan.