Will Smith uusin kuolinhuhujen kohde

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Will Smith on hurjien nettiväitteiden mukaan kuollut. Supertähdistä liikkuu vastaavia huhuja tasaisin väliajoin, ja monien muiden vastaavien tavoin myös tällä kertaa huhu on perätön.

Tarinan mukaan Smith on kuollut auto-onnettomuudessa Hollywoodissa. Todellisuudessa Smith oli kuitenkaan New Yorkissa kuvaamassa Men In Black III -elokuvaansa. Kyseessä on perheen toinen kuolinhuhu lyhyen ajan sisällä, sillä maaliskuussa myös Jaden-pojan väitettiin kuolleen.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime aikoina joutuneet Cruisen lisäksi muiden muassa Jackie Chan, Tom Cruise, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”

Will Smith oli taannoin otsikoissa ollessaan New Yorkissa kuvaamassa Men in Black 3 -elokuvaansa. Hän onnistui suututtamaan paikalliset tuomalla keskelle Sohoa valtavan 130 asuinneliön ökyluokan asuntovaunun. 18 metriä pitkässä ja 130 neliön vaunussa oli marmorilattiat sekä oma olohuone, makuuhuone, elokuvahuone ja kuntosali. Vaunu jouduttiin valitusten myötä kuljettamaan rauhallisemmalle alueelle.