Adrianne Curry julkaisi paljastavat kuvat netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry ilmoitti toukokuussa hakevansa eroa miehestään Christopher Knightista. Avioero tuli yllätyksenä monille.

Nyt Adrianne on viettänyt sinkkuelämää julkaisemalla itsestään näyttävän bikinikuvan Twitter-blogissaan. Kaunotar on julkaissut usein aiemminkin vastaavia kuvia netissä, mutta hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.