Koiranulkoiluttaja pantiin noukkimaan koiranp**kat paljain käsin – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa suurin osa koiranomistajista on ryhtynyt keräämään kaupunkialueella lemmikkiensä jätökset koirankakkapusseihin, mutta edelleen löytyy niitä typeryksiä jotka luulevat olevansa vapautettuja tuosta velvollisuudesta. Moni haluaisi antaa heidän maistaa omaa lääkettään.

Nyt verkossa nähdään kotivideo, jossa kakkakasoihin pihallaan kyllästynyt asukas otti videokameran mukaansa ja lähti hieman ”keskustelemaan” koirankakat toistuvasti keräämättä jättäneen miehen kanssa.

Lopputulos oli varsin mielenkiintoinen ja oivallinen esimerkki siitä millaisiin toimenpiteisiin Suomessakin olisi nykyisin tarvetta. Kakkakasat siivoamatta jättävä mies joutuu nimittäin noukkimaan koiransa jätökset puskan juuresta paljain käsin.