4 000 kumiankkaa Tammerkoskeen – ei mennyt kuin Strömsössä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella parhaillaan käynnissä olevilla Tammerfesteillä nähtiin hetki sitten Ankkaralli, jossa 4.000 keltaista kumiankkaa päästettiin vapaaksi Tammerkoskeen. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

Numeroituja kumiankkoja oli myyty hyväntekeväisyyden nimissä, ja ne oli tarkoitus ottaa kiinni kosken alajuoksulla sijaitsevaan maaliin. Ankkojen pudotuspaikka oli kuitenkin hieman sivussa, mistä syystä suurin osa ankoista jäi jumiin pyörteeseen.

Liikkeelle päässeet ankatkin suuntasivat suunnitelmien vastaisesti ohi keräyssuppilon, joten sadat kumiankat karkasivat kokonaan järjestäjiltä. Parhaillaan keltaisia kumiankkoja kerätäänkin veneisiin pitkin Ratinan suvantoa.

Ankkaralli

Ankkaralli

Ankkaralli

Ankkaralli