AnnaLynne McCord nautiskeli bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja hän on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

Nyt hittisarjan neljättä tuotantokautta kuvataan Los Angelesissa. Koulun kuningatarta Naomia sarjassa näyttelevä McCord kuvattiin näyttelemässä kohtausta, jossa hänen päälleen heitettiin vesi-ilmapalloja ja kananmunia. Korkokengissä keimaillut 90210-kaunotar litimärkänä bikineissä ja korkokengissä on paparazzeille herkkua.

23-vuotias näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Taannoin AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa yllättivät suutelemalla muotinäytöksessä.