Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn perui vuonna 2009 häänsä lapsensa isän Casey Aldridgen kanssa, ja pian pariskunta ilmoitti suhteensa päättymisestä. 16-vuotiaana esikoisensa Maddie Briannin saanut teiniäiti on sittemmin ollut harvakseltaan viihdelehtien otsikoissa.

Nyt Jamie Lynn on nauttinut vapaa-ajasta yhdessä äitinsä ja supertähti-siskonsa kanssa Houstonissa, jossa sijaitsevan Four Seasons -hotellin allasalueella perhe kuvattiin. Jamie Lynn oli pukeutunut näyttäviin bikineihin, jotka lipsahtivat vahingossa liian alas paljastaen hieman liikaa sisältöään.

20-vuotias Jamie Lynn Spears tuli tunnetuksi jo lapsena poptähti Britney Spearsin pikkusiskona. Sittemmin hän on kuitenkin tehnyt myös omaa uraansa julkisuudessa juontamalla lastenohjelmia Nickelodeon-televisiokanavalla ja näyttelemällä Zoey 101 -televisiosarjassa. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään.