Kelly Brook lekotteli rannalla Italiassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossa nähty kaunotar voitti äänestykset maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä.

31-vuotias bikini- ja alusvaatemalli nautti rantatunnelmista Italiassa, jossa hän osallistuu Ischian kansainvälisille elokuvafestivaaleille. Paikalliset asukkaat eivät saaneet silmiään irti häikäisevästä kaunottaresta. Kellyn kurvit olivat nimittäin pääosassa, kun hän lekotteli rannalla ja otti valokuvia yhdessä naispuolisen ystävänsä kanssa.

Kaksi kuukautta sitten mallikaunottaren sydän särkyi, kun hän sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen. Nyt Kelly näytti kuitenkin iloiselta ja nautti selvästikin ajastaan Italiassa.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.