Doug Hutchison vei teinivaimonsa neitsyyden hääyönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa erikoiset ihmissuhteet ja muiden muassa suuret ikäerot ovat olleet kautta aikojen yleisempiä kuin muiden ihmisten parissa. Viime aikoina kuitenkin eräs tuore avioliitto on aiheuttanut ihmetystä ja kovaakin krittiikkiä.

51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison avioitui äskettäin vasta 16-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto ikäerosta aiheutti runsaasti syytöksiä muiden muassa pedofiliasta, mutta näyttelijä ja hänen teinivaimonsa ovat kiistäneet kaikki syytökset ja kertoneet olevansa luodut toisilleen. Mitään laitonta avioliitossa ei ole tapahtunut.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchisonin kurssille. Nyt he ovat antaneet ensimmäisen haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa.

– Minä olin hääyönä neitsyt. Tiesin, että jos säästäisin sen hääyöhön, tulisi siitä jotain todella kaunista. Ja sellaisen Jumala minulle antoi. Hän antoi minulle sielunkumppanin, josta olen nyt kiitollinen, Courtney Alexis Stodden kertoi aamuohjelmassa.