Koiramaailman sankaritarinasta tuli totta – tämä ”Lassie” palasi kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiramaailmaan sijoittuvissa suosikkielokuvissa on usein seurattu fiktiivisiä tarinoita, joissa kadonnut koira palaa kotiin pitkien matkojen päästä. Tämän genren maineikkaimpia elokuvia ovat Lassie palaa kotiin ja Homeward Bound – kotia kohti. Nyt samanlainen tarina on tapahtunut tosielämässä.

Puolivuotias australian paimenkoira Rambo oli 23. kesäkuuta perheensä kanssa matkalla New Jerseyssä sijaitsevaan kotiin, kun auto joutui sateisessa kelissä onnettomuuteen. Onnettomuudessa koira katosi, eikä sitä etsinnöistä huolimatta enää löytynyt turmapaikan lähistöltä. Nelijalkainen ystävä oli hypännyt ulos kolarissa rikkoutuneesta ikkunasta, Daily Mirror uutisoi.

Rambon isäntä ja emäntä, Elizabeth ja Eric Blythe, pelkäsivät jo kadottaneensa lemmikkinsä iäksi. Sen epältiin hypänneen tien vieressä olevalta lähes kymmenen metriseeltä jyrkänteeltä. Sitten kohtalo puuttui kuitenkin peliin. Lopulta koira kuitenkin löydettiin erään asuinalueen parkkipaikalta. Siellä eräs nainen yritti kuitenkin varastaa koiran lemmikiksi omalle lapselleen. Tuttu silminnäkijä sai kuitenkin pelastettua Rambon varkaan käsistä ja palautettua sen oikeaan perheeseen.