Teinipoppari alusvaatteisillaan makuuhuonekuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Nyt nuori kaunotar nähdään elokuvan kuvauksissa.

Julkisuuteen on päätynyt kuvamateriaalia Mileyn seuraavan So Undercover -elokuvan kuvauksista. Kuvissa Miley nähdään poseeraamassa makuuhuoneessa muiden roolihahmojen kanssa. Cyrusilla on yllään vain punaiset alusvaatteet.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.