Uutisankkuri: WTC ei ollut terrori-isku

Ohhoh! · Stara.fi

Maailman tunnetuin terrori-isku – tai sellaiseksi väitetty – tapahtui New Yorkissa 11. syyskuuta 2001. Tuolloin World Trade Centerin kaksoistornit romahtivat sen jälkeen kun molempiin oli osunut lentokone. Yhdysvaltojen hallituksen mukaan rakennukset romahtivat lentokoneiden takia. Moni on kuitenkin asiasta eri mieltä.

Alusta saakka sankka joukko asiantuntijoita muiden muassa rakennusalalta on väittänyt, että WTC-tornit eivät voineet romahtaa lentokoneiden osumien eikä myöskään osumia seuranneiden tulipalojen johdosta. Sen sijaan hallituksen epäillään räjäyttäneen tornit saadakseen oikeutuksen jälleen uudelle sodalle Lähi-idässä.

Nämä salaliittoteoriat saavat alati kasvavaa kannatusta, ja nyt myös suositun Fox News -kanavan uutisankkuri Eric Bolling on vihjannut uskovansa samaan. Hän nimittäin tokaisi kesken kiivaan televisiokeskustelun, että Yhdysvaltoihin ei ole hänen tietääkseen tehty yhtään terrori-iskua vuosien 2000 ja 2008 välillä. Kommentti kuullaan videolla ajassa 1:27.