Seksikkäimmän naisen pettäjämies sängyssä lentoemännän kanssa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Äskettäin kerrottiin popparin palanneen ex-aviomiehensä Ashley Colen luokse tämän taannoisesta uskottomuudesta huolimatta.

Nyt pettäjämies Ashley Colen väitetään harrastaneen seksiä lentoemännän kanssa, vaikka samaan aikaan hän yritti saada entistä vaimoaan takaisin. Jalkapallojoukkue Chelseassa pelaavan Colen on sanottu kaataneen lentoemon sänkyynsä viime kuussa, vain muutamaa päivää ennen kuin futaajatähti sinetöi uuden yrityksensä ex-vaimonsa kanssa ja vaikutti jopa onnistuvan siinä.

Lentoemäntä väittää olleensa Ashleyn kanssa vällyjen välissä kahteen otteeseen ennen kuin futari lensi Britanniaan ex-vaimonsa 28-vuotissyntymäpäiville. Hän sanoo ettei Ashley näyttänyt minkäänlaisia merkkejä haluavansa entisen kumppaninsa takaisin.

– Kun olin Ashleyn kanssa, hän käyttäytyi kuin sinkku. Silloin kun hän lopetti yhteydenpidon, tiesin juttumme olevan ohi. Tunsin oloni hyväksikäytetyltä ja likaiselta, kuin olisin pieni lihanpalanen, nainen tilitti Sunday Mirror -lehdelle.

– Ashleyllä ei ole minkäänlaista kuvaa siitä, millaista on olla uskollinen naiselle ja olen varma, ettei hän tule koskaan muuttumaan. Luulin, että hän oli tosissaan kanssani ja minulla oli tunteita häntä kohtaan. Säälin Cheryliä. Jos olisin hän, jättäisin Ashleyn ennen kuin on liian myöhäistä, brunette lisäsi.

Cherylin ja Ashleyn väitetään nyt olevan taas yhdessä. Ashleyn on sanottu myös harkitsevansa uutta kihlausta ex-vaimonsa kanssa ja perheen perustamista. Ystävät eivät sulata sitä, että Cheryl viettää aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät ovat hylänneet laulajan. Kerrottiin, että jopa Cherylin äiti Joan on varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.