Charlie Sheenin exä sai kohtauksen lentokoneessa – heitettiin ulos?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Televisioriitojensa lisäksi Sheen on taistellut myös ex-vaimonsa Brooke Muellerin kanssa rajusti lasten huoltajuudesta. Pariskunta avioitui vuonna 2008 ja vaimo haki avioeroa viime vuoden marraskuussa.

Brooke Mueller rähjäsi viime viikolla lentokoneessa lentoemännälle, ja tilanne huipentui Brooken poistumiseen koneesta ennenkuin kone ehti edes lähteä ilmaan. Mueller raivostui, koska lentoemäntä kielsi häntä menemästä vessaan. 33-vuotias realitysarjan-tähti selitti lentoemännälle haluavansa oksentamaan, mutta lentoemäntä oli Muellerin mukaan töykeä. Silminnäkijä kertoi TMZ-sivustolle Muellerin käyttäytyneen hyökkäävästi ja kiroilleen työntekijöille.

Lopulta Mueller poistui koneesta. Vielä ei ole tietoa siitä, heitettiinkö riehuva tähti ulos koneesta vai päästettiinkö hänet pois. Sheenin ex-vaimo on jo kauan taistellut alkoholi- ja huumeriippuvuudesta ja kirjautuikin äskettäin 45 päivää kestävään vieroitushoitoon.

– Brooke elää päivän kerrallaan. Hän on kokenut tämän polun aikaisemminkin ja hän tietää, mitä pitää tehdä, lähde kertoi.

Pariskunnan avioerosopimus oli peräti 41-sivuinen. Siinä sovittiin myös lasten yhteishuoltajuudesta. Sheen saa lapset kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi vaimo saa 55.000 dollarin elatusmaksun kuukaudessa. Sopimuksen mukaan elatusapu ei saa olla pienempi kuin mitä Sheen maksaa toiselle ex-vaimolleen Denise Richardsille. Pariskunnan asunto jäi Sheenille, mutta hän maksoi vaimonsa osuudesta miljoonan.