Poliisi pyysi rattijuoppoa AJAMAAN poliisilaitokselle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin Yhdysvalloissa uutisoitiin poikkeuksellista rattijuopumustapausta, jossa juopunut mieskuljettaja harrasti seksiä takapenkillä ajaen autoa samaan aikaan. Nyt Britanniassa poliisi on pysäyttänyt rattijuopon, mutta käskenyt tätä ajamaan itse poliisilaitokselle puhallutusta varten.

33-vuotias John Herron meni töiden jälkeen muutamalle oluelle, ja ajaessaan Land Roverillaan kotiin poliisi pysäytti hänet humalassa ajamisen takia. Poliisilta oli kuitenkin päässyt pillit loppumaan, joten hän ei pystynyt puhalluttamaan Herronia tien poskessa. Tästä syystä poliisi pyysi Herronia ajamaan poliisilaitokselle heidän seuratessa autolla perässä.

Ajomatkan aikana he ajoivat kolmen risteyksen yli ja kahdesta liikenneympyrästä. Poliisi perusteli päätöstään sillä, että rattijuopumuksesta syytetty Herron sanoi juoneensa vain yhden tuopin olutta. Poliisi sanoi myös välimatkan olleen hyvin lyhyt. Rattijuopon asianajaja totesi poliisin käytöksen olleen outoa. Herron tuomittiin rattijuopumuksesta sakkoihin ja hänen ajokorttinsa hyllytettiin 12 kuukaudeksi.