Apinan raju isku: Puraisi pikkuvauvaa peniksestä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aina silloin tällöin videoita eläinten hyökkäyksistä. Etenkin eläintarhassa työskentelevät hoitajat ovat olleet ärtyneiden eläinten tulilinjalla. Nyt Kiinassa on tapahtunut yllättävä hyökkäys, missä apina puraisi kahdeksankuukautista poikavauvaa peniksestä.

Poikavauva ja hänen kolmevuotias siskonsa olivat vanhempiensa kanssa Qianlingin puistossa Kiinassa. China Daily -julkaisun mukaan äiti oli vaihtamassa kahdeksankuukautiselle poikavauvalleen vaippoja, kunnes apina hyppäsi yllättäen pojan päälle ja tarttui häntä takamuksesta.

Sitten apina nosti vauvan alavartaloa ja puri pojan penistä. Apina ehti karata ennen kuin äiti ehti reagoida tilanteeseen. Guizhoun-sairaalan lääkäri Zhu sanoi vauvan tilan olevan vakaa, mutta pojan sukupuolielimien olevan vakavasti vaurioituneet. Lääkärit pelkäävät nyt, että apinan purema vaikuttaa pojan lisääntymiseen ja vaikeuttaa siten myös lapsen saamista.