Cheryl Cole raivostui ex-miehelleen: ”Poista numeroni!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Äskettäin popparin kerrottiin palanneen ex-aviomiehensä Ashley Colen luokse tämän taannoisesta uskottomuudesta huolimatta.

Cherylin kerrottiin antaneen pettäjämiehelleen uuden mahdollisuuden heidän eronsa jälkeen. Nyt kuitenkin kaikki huhut yhteenpalaamisesta on heitetty unholaan, kun poppari on käskenyt miestään poistamaan hänen numeronsa. Ashleyn on uutisoitu olleen sängyssä lentoemäntä Kerry Meadesin kanssa vain muutamaa päivää ennen kuin futaajatähti sinetöi uuden yrityksensä ex-vaimonsa kanssa ja vaikutti jopa onnistuvan siinä.

– Taas kerran Ashley on ylittänyt itsensä. Juuri kun hän oli saamassa Cherylin takaisin, hän teki näin. Cheryl oli nöyryytetty, lähde kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

Lähde kertoi Cherylin haukkuneen Ashleyn puhelimessa ja sanoneen, ettei petturimies ole selvästikään valmis perustamaan perhettä. Puhelun lopussa Cheryl oli käskenyt Ashleytä poistamaan hänen numeronsa. Poppari ei kuitenkaan ole tyrmännyt yhteenpalaamista kokonaan.

– Cheryl aikoo nyt keskittyä töihin. Jos jotain tapahtuu Ashleyn kanssa, niin se tapahtuu. Mutta se voi odottaa, popparin sisäpiiriin kuuluva paljasti Daily Mirror -lehdelle.

Äskettäin Ashleyn sanottiin harkitsevansa uutta kihlausta ex-vaimonsa kanssa ja perheen perustamista. Ystävät eivät sulata sitä, että Cheryl vietti aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät hylkäsivät laulajan, koska tämä hengaili entisen siippansa kanssa. Kerrottiin, että jopa Cherylin äiti Joan oli varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.