Justin Bieber ja Selena Gomez kuokkavieraina häissä – juhlaväki sekosi!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on VIP-vieras minne hän meneekin. Nykyisin hänellä on mukanaan näyttävät henkilökohtaiset turvamiehet. Hän on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja Twitter-blogissaan yli kymmenen miljoonaa seuraajaa.

TMZ-sivusto on julkaissut videon, jossa nähdään kuinka Justin ja Selena kuokkivat upeisiin rantahäihin Malibussa. Rob ja Jeanine McCoolin häät saivat odottamattoman käänteen kun nuori pariskunta ilmestyy paikalle. Teinitähdet olivat hengailemassa rannalla, kun he kuulivat Justinin One Less Lonely Girl-kappaleen soivan läheisissä häissä.

Lähteet kertovat, että Justin hiipi hääyleisön sekaan, mutta kiinni jäätyään hän nousi häiden keskipisteeksi. Häävieraat menivät sekaisin ja eivät usko tähden näyttäytymistä todeksi. Justinin kappale soi taustalla ja hääpari ottaa yhteiskuvia popparin kanssa. He viipyivät häissä vain noin 10 minuuttia. Tilanne tallentui videolle.

– Me kuokimme sisään. Kuulimme, että täällä on bileet joten päätimme vain tulla. Joten nyt bailataan, Bieber sanoi videossa mikrofoniin häävieraille.

Selena Gomez on seurustellut jo kuukausien ajan 17-vuotiaan teinitähti Justin Bieberin kanssa. Aluksi julkkispari salasi seurustelunsa, koska Bieberin innokkaat fanit eivät siitä pitäneet. 18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua viimein julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on sittemmin heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.