Ex-teinitähti Katie Holmes paljasti timmin bikinikroppansa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina näyttelemisen sijaan enemmän perhe-elämään keskittynyt Katie Holmes ei kovista yrityksistään huolimatta ole saanut näyttelijänuraansa uuteen nousuun. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin, ja kaunottaren ura kärsi jälleen uudesta takaiskusta.

Viime aikoina hurjasti laihtunut Holmes on bongattu useamman kerran bikineissä, yleensä vesileikeistä nauttien tyttärensä Surin kanssa. Holmesin aviomies ja Surin isukki Tom Cruise kuvaa parhaillaan Rock of Ages -elokuvaa Miamissa. Cruisen kuvatessa uutta elokuvaansa, äiti ja tytär polskuttelivat Soho-hotellin uima-altaassa. Katso kuvat vesileikeistä tästä.

Katie Holmes teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla Dawson’s Creek -teinisarjassa. Vuonna 2006 Holmes avioitui näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Pariskunnan yhteinen Suri-tytär on viisivuotias. Taannoin uutisoitiin kuinka Holmesin tähdittämä The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin Yhdysvalloissa. Kyseinen sarja piti olla Holmesin suuri paluu Hollywoodin kärkikastiin, sillä hän näyttelee sarjassa Jackie Kennedyn roolin. Televisiokanava päätti kuitenkin jättää sarjan esittämättä sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.