Isä paljasti nolon mokan naisräppärin nuoruudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti viihdelehdissä. Nyt Nickin isä on paljastanut nolon tapahtuman artistin nuoruudesta.

Nicki Minaj nousi kuuluisuuteen kertarykäisyllä vuonna 2009 ja on siitä lähtien ollut monien nuorien tyttöjen roolimalli. Hän ei kuitenkaan aina ole ollut hyvin käyttäytyvä, vaan livisti nuorempana usein ulos isänsä autonavaimien kanssa.

– Hän varasti usein autoni avaimet, vaikkei hänellä ollut vielä edes ajokorttia, Minajin Robert-isä kertoi E!-sivuston mukaan.

Eräs kerta kuitenkin koitui luvatta lainatun auton kohtaloksi. Naisräppäri oli kyyditsemässä kavereitaan New Yorkissa järjestettyyn paraatiin, mutta törmäsi matkalla toiseen autoon. Loppumatka menikin poliisien kanssa asiaa selvittäessä.

– Poliisit koputtivat ovellemme ja sanoivat, että autosi on ollut kolarissa. Ihmettelin miten autoni on voinut olla kolarissa ja kysyin, että kuka sitä ajoi. ”Sinun tyttäresi”, poliisit vastasivat, Minajin isä muisteli.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Minaj varttui keskellä väkivaltaa. Laulajattaren isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti.