Oletko nähnyt näin hulvattomia varoitusmerkkejä? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Varoitusmerkkejä näkee nykyään minne ikinä meneekin. Niitä voi löytää mitä ihmeellisimmistä paikoista ja merkit saattavat varoittaa myös hyvinkin hämmentävistä asioista. Verkossa on useita sivustoja, joihin on koottu vuosien varrella erikoisimpia varoitusmerkkejä.

Muutamat näistä merkeistä varoittavat itsestäänselvistä asioista. Eräässä merkissä varoitetaan hiekasta, mutta varoitus lienee varsin turha, sillä merkki sijaitsee keskellä hiekka-aavikkoa. Toisessa pyydetään olemaan heittämättä kiviä merkkiin ja Thaimaasta löydetyssä merkissä varoitetaan kurkuista. Lisäksi eräässä hauskassa parodiamerkissä varoitetaan merkin terävistä reunoista.

Kuva: Signsanddisplays.wordpress.com

Kuva: Dumbblog.com

Kuva: Dumbblog.com

Kuva: Dumbblog.com