Tältä näyttää naisille kehitetty pisuaari – uskaltaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miesten vessoissa nähdään yleensä pisulaareja, jossa lorottajat ovat muiden nähtävillä ja voivat samalla rupatella vierustoverille kuulumisia. Kehitetyimmissä pisulaareissa on jopa nähty pieniä televisioruutuja. Yleisesti miesten virtsaamisen ajatellaan olevan huomattavasti vaivattomampaa kuin naisten.

Nyt tanskalainen arkkitehtuuriyritys UiWE on suunnitellut Pollee-nimiser pisulaarit naisille. Niitä suunniteltiin kolme versiota, joista jokainen on enemmän tai vähemmän paljastava sen käyttäjille. Nyt eri malleista nähdään valokuvia verkossa. Osa malleista oli käytännön testattavana Roskilden jättifestivaaleilla, joten testitulosten puutteeseen tuotekehitys ei ainakaan tule jäämään. Naiset, käyttäisittekö näitä pisulaareja?

Kuva: Dezeen.com