Äidin kanssa asuva suosikkilaulaja uskoo: ”Minä kuolen nuorena”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen soul-ja jazzlaulaja Adele nousi supersuosituksi julkaistuaan ensimmäisen albuminsa 21. Se on ollut suuri menestys maailmalla. Adelea on ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä musiikillaan, eikä ulkoisilla avuillaan.

23-vuotias laulajatähti mainitsi taannoin, ettei pystyisi ikinä samaan seksistiseen musiikin mainostamiseen niinkuin esimerkiksi Rihanna. Nyt Adele on kertonut kuolevansa nuorena. Hän kertoi stressaavansa live-esiintymistä niin paljon, että pelkää kuolevansa nuorena suuren stressimäärän takia.

– Olin kauhuissani lavalla. Joku riivaa minua. Minusta tuntuu, että kuolen nuorena liiallisen stressin määrän takia, laulajatähti paljasti Britannian OK!-lehdelle.

Adele kertoi stressimääränsä kuitenkin pienentyneen, kun hän muutti taannoin takaisin äidinsä luo asumaan. Laulaja ei kestänyt asumista yksin Lontoon Notting Hillissä, vaan halusi takaisin äitinsä hoiviin.

– Elämäni meni pirstaleiksi asuessani yksin. Puhelimeni otettiin pois käytöstä, luottokorttini suljettiin ja kotini oli kuin kaatopaikka. En vain tullut toimeen ilman äitiäni. Mielummin asun äitini kanssa, kuin tulisin joku päivä yksin kotiin ja rotat söisivät minut elävältä, Adele kertoi.