”Britney Spears haisteli omia pierujaan ja teki huumecocktaileja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takaisin musiikkimaailman huipulle parhaillaan pyrkivä Britney Spears julkaisi taannoin uuden Femme Fatale -albuminsa ja on parhaillaan jättikiertueella ympäri maailmaa. Viime vuosien päihdeongelmistaan toipuneen popparin kiertue ulottuu myös Suomeen saakka.

Viime vuonna Britney Spearsin entinen turvamies Fernando Flores syytti laulajaa seksuaalisesta häirinnästä ja vaati korvaukseksi 10 miljoonaa dollaria. Nyt supertähden entinen työntekijä on paljastanut uusia shokeeravia syytöksiä laulajan elämästä. Hän väitti Britneyn tehneen muun muuassa huumecocktaileja ja laiminlyöneen henkilökohtaista hygieniaansa.

– Britney oli henkisesti epävakaa, vaativa ja vastenmielinen. Hän ei pessyt hampaitaan, peseytynyt tai pitänyt huolta itsestään. Joskus hän pieraisi ja haistoi sitä, Flores väitti Radar Online -sivuston mukaan.

Viime vuonna nostetussa syyttessä entinen poliisi Flores väitti Britneyn marssineen useita kertoja hänen eteensä ja viittoen häntä tulemaan makuuhuoneeseen harrastamaan seksiä. Spearsin perhe kommentoi syytettä lausunnossaan ja sanoi sen olevan valitettava tapaus, jossa Flores yrittää käyttää Britneyn rahoja hyväksi ja kasvattaa itselleen nimeä.

Suomeen 29-vuotias Britney Spears saapuu 14. lokakuuta. Konserttipaikkana toimii tuttuun tapaan kerralla Hartwall Areena. Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.