Brooke Vincent julkaisi verkossa kuuman bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu saippuasarja Coronation Street kohahdutti taannoin Britanniassa, kun sarjan tuotantotiimi kertoi lisääävänsä sarjaan ensimmäisen lesbohahmon. Konservatiivinen suosikkisarja seuraa siis viimein tänä kesänä homoseksuaaleja suosivaa televisiotrendiä.

Sarjassa lesboroolia esittävä teinitähti Brooke Vincent täytti juuri 19-vuotta, ja sarjan siirryttyä kuvaustauolle hän suuntasi heti kollegojensa kanssa nauttimaan leppoisasta lomasta Espanjassa. Nyt hän on palannut lomatunnelmiin yhdessä mahdollisen poikaystävänsä kanssa, sillä hän kertoi lentävänsä paikalle ”katsomaan kultaansa”. Teinitähti julkaisi verkossa myös kuvan itsestään.

Kuva: Twitter

19-vuotias Brooke Vincent näyttelee Coronation Street -hittisarjassa Sophie Websterin roolia. Hän seurustelee nykyisin Chelsea-joukkueen futistähti Josh McEachranin kanssa. Vielä huhtikuussa hän tapaili puolestaan Arsenal-joukkueen Jack Wilshereä. Pari erosi kun Wilshere ilmoitti yllättäen ex-tyttöystävänsä odottavan hänelle lasta.