Sikailun huippu: Cheryl Colen mies aneli alastonkuvaa toiselta naiselta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Cheryl Cole erosi viime vuonna futari-aviomiehestään Ashley Colesta, kun tämä jäi kiinni pettämisestä useiden naisien kanssa. Äskettäin Cherylin uutisoitiin antaneen Ashleylle uuden mahdollisuuden. Nyt paluu on kuitenkin ainakin toistaiseksi syväjäädytettynä.

Eilen uutisoitiin jalkapallotähden kaataneen lentoemäntä Kerry Meadesin sänkyynsä, mikä raivostutti uuden mahdollisuuden antaneen ex-vaimo Cherylin. Nyt futari on kuitenkin menettämässä loputkin mahdollisuutensa, sillä tuoreimmassa skandaalissa alusvaatemalli Jessyca Rayanne paljasti Ashleyn halunneen hänen alastonkuvansa vain päiviä ennen kuin ex-aviopari päätti palata yhteen.

– Hän lähetti minulle tekstiviestin: ”Haluan tehdä sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Lähetä minulle alastonkuvasi”, Jessyca Rayanne kertoi The Sun -lehden mukaan.

Jessycan ystävien mukaan he olivat tunteneet toisensa jo muutamia kuukausia ja pitäneet tiiviisti yhteyttä. Ystävät kertoivat, että Jessyca ja Ashley flirttailivat kokoajan eivätkä saaneet silmiään irti toisistaan.

– He olivat pussailemassa porealtaassa ja poistuivat Ashleyn huoneeseen. Emme nähneet heitä enää sen jälkeen, Jessycan paras ystävä Destiny Monique paljasti lehdelle.

Äskettäin Ashleyn sanottiin harkitsevansa uutta kihlausta ex-vaimonsa kanssa ja perheen perustamista. Ystävät eivät sulattaneet sitä, että Cheryl vietti aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät hylkäsivät laulajan, koska tämä hengaili entisen siippansa kanssa. Kerrottiin, että jopa Cherylin äiti Joan oli varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.