Chris Brown on kauhujen naapuri: ”Hän on painajainen!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aikaisemmin tänä vuonna hiphop-artisti Chris Brown sai raivokohtauksen suositun Good Morning America -aamuohjelman studiossa. Räppäri riehui ja rikkoi paikkoja, koska toimittaja rohkeni kysyä häneltä uuden levyn sijaan Rihannan taannoisesta pahoinpitelystä.

Nyt Länsi-Hollywoodissa asuvan Chris Brownin naapurit ovat kertoneet räppärin olevan painajaismainen naapuri. Brown parkkeeraa naapurien mukaan autonsa invapaikoille, jumputtaa kovaa musiikkia ja päästää koiransa juoksentelemaan vapaana rappukäytäviin. TMZ-sivustolla on kuvia räppärin superkalliista autokokoelmasta, joista muutama on parkkeerattu selvästi väärään paikkaan.

Brown on saanut lukuisia parkkisakkoja kaupungilta. Brownin asianajaja Mark Geragos taas kertoi TMZ-sivustolle, että sopimuksen mukaan kaksi invapaikkaa on merkittynä Brownin parkkiruuduiksi. Urakoitsijat eivät kuitenkaan koskaan poistaneet inva-merkkiä parkkiruuduista.

Asuinrakennuksen isännöitsijä kuitenkin sanoi räppärin parkkeeravan muille invapaikoille, jotka eivät ole merkittyjä hänelle. Räppärin asianajajan mukaan he ovat asian kanssa oikeudessa, jotta parkkipaikoista päästään yhteisymmärykseen. Katso parkkikuvat tästä.

22-vuotias Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Räppäri sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomion ja joutui suorittamaan yhdyskuntapalvelua tienvarsia ja graffiteja putsaten. Brown julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa F.A.M.E, jonka ensimmäinen single oli kappale Yeah 3x.