Emma Stone sai paniikkikohtauksen kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Superbad-leffassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Easy A -elokuvan tähtenä, ja sen jälkeen neitokainen muutti tyyliään radikaalisti Spider-Man -elokuvaansa varten.

Emma Stone tarvitsi sijaisnäyttelijän uusimman elokuvansa Crazy Stupid Loven kohtaukseen, jossa vastanäyttelijä Ryan Goslingin oli tarkoitus nostaa hänet ilmaan. 22-vuotias näyttelijätär ei nimittäin pystynyt siihen itse lapsuudessa tapahtuneen välikohtauksen vuoksi.

– Seisoin nojapuiden päällä liikuntatunnilla, kun olin seitsemänvuotias. Minua pystyssä pitänyt nainen päästi irti nilkoistani ja tipuin maahan murtaen molemmat käteni, Stone paljasti BlokTalkRadio-sivustolla.

Näyttelijätär kertoi saaneensa paniikkikohtauksen, kun vastanäyttelijä Ryan nosti hänet päänsä yläpuolelle. Lapsuuden traumaattinen kokemus tuli voimakkaasti esille kohtauksessa. Stone kertoi heidän yrittäneen nostokohtausta muutaman kerran, muttei pystynyt siihen.

Stone myönsi äskettäin olevansa otettu siitä, että hän on saanut näytellä vahvoja rooleja elokuvissa, joissa nainen on kuvattu itsevarmaksi. Hän sanoo ihailevansa naisia, jotka ovat sinut itsensä kanssa juuri sellaisenaan, eivätkä tarvitse miestä rinnalleen. Stonen uskotaan seurustelevan näyttelijä Andrew Garfieldin kanssa.