Kardashianin aviomies mukana kuolonkolarissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kim Kardashian on tuonut julkisuuteen myös kauniit sisaruksensa, joista 26-vuotias sisko Khloe Kardashian on toiminut muun muassa radiojuontajana ja mallina. Khloe on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Lamar Odom on nyt ollut mukana kuolonkolarissa. Hän oli lähtemässä pois serkkunsa hautajaisista ja istui vuokra-auton takapenkillä, kun kolari tapahtui. Vuokra-auton kuljettaja osui moottoripyörään, joka taas iskun voimasta paiskautui 15-vuotiaan jalankulkijan päälle. 15-vuotias poika kiidätettiin sairaalaan, mutta hän menehtyi myöhemmin vakavien päävammojen vuoksi.

– Kiitos tuestanne ja rukouksistanne. Minun ajatukseni ja rukoukseni menevät nuoren pojan perheelle, murtunut Lamar kirjoitti Twitter-blogiinsa.

– Otan osaa kaikkien kärsineiden puolesta. Rakastakaamme toisiamme syvästi ja rukoilkaamme niiden enkeleiden puolesta, jotka ovat ympärillämme, Lamarin vaimo Khloe Kardashian lisäsi.

Khloe Kardashian on tullut tutuksi myös realityohjelmastaan sekä omasta vaatemerkistä ja hajuvedestä. Viime kesänä Khloen epäiltiin paparazzikuvien perusteella olevan raskaana. Pian hän kumosi huhut ilmoittamalla olevansa ainoastaan lihava. Khloe Kardashian paljasti taannoin LOVE Magazine -lehdessä kuulevansa monenlaisia negatiivisia asioita erityisesti hänen ulkonäöstään ja taannoisista paino-ongelmistaan.