Tosielämän vampyyri joi vaimonsa verta kolmen vuoden ajan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa eletään parhaillaan vampyyrien vallankumousta. Nuo salaperäiset verenimijät ovat nousseet suureen suosioon huippusuosittujen elokuva-, televisio- ja kirjasarjojen myötä. Nyt tosielämässä on paljastunut hirvittävä tapaus, jossa mies joi vaimonsa verta kolme vuotta.

22-vuotias intialainen nainen on kertonut poliisille miehensä juoneen hänen vertaan viimeiset kolme vuotta ja uhannut ettei nainen saisi kertoa asiasta kenellekään. Deepa meni naimisiin maataloustyöntekijämiehensä Mahesh Ahirwarin kanssa vuonna 2007. Muutaman kuukauden kuluttua Mahesh ryhtyi imemään verta vaimonsa suonista ja juomaan sitä.

– Hän otti ruiskun ja imi sen täyteen verta kädestäni. Sitten hän tyhjensi ruiskun tyhjään lasiin ja joi sen, vaimo Deepa Ahirwar kertoi The Times of India -lehden mukaan.

Mahesh sanoi verenjuomisen vahvistavan häntä, eikä lopettanut sitä vaikka Deepa oli raskaana. Vasta poikavauvansa syntymän jälkeen Deepa uskalsi vastustamaan verenimijämiestään. Vaimo kertoi poliisille olleensa aina huonovointinen verenimemisen jälkeen ja jos hän vastusteli, Mahesh pahoinpiteli hänet. Aikaisemmin tässä kuussa Deepa karkasi poikavauvansa kanssa vanhemmilleen, jonka jälkeen monien mutkien kautta vampyyrimies Mahesh sai syytteen vaimonsa fyysisestä kiduttamisesta.